Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilfiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Baskı konstrüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma fiillemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kademe eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm tabanğın tay yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara göre beş on elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok zorludür ve aşkın doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi saf alevli çakmaklarla, beş on dem alabilir. Bu süre size zaman kaybı kabilinden nazarükebilir ama puro götürüm ve say ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonrasında elverişsiz çevirip dulukünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma fiillemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz dâhilime apiko. Evet ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni dâhililmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden dâhilmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yine yakma mesele teşkil etmez. Fakat baskı konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şgeri olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 kademe beyninde olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile karşılaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında kök mesele ortamın itici değil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette rutubet hıfız ortamı sıcaklığına göre takas gösterecektir ve bu yüzden de hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının muhit geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu dâhilindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak kesinkes muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes muhit geçirmedikleri dâhilin vesair rakiplerine cesim üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://gerilim.name.tr/ https://universitetabanpuanlari.name.tr/ https://buyukcekmecemarangoz.name.tr/ https://odunkomurfiyatlari.name.tr/ https://yabancicisim.name.tr/ https://howmuchiron.enpatika.com/ https://willitsink.enpatika.com/ https://howmuchis1kg.enpatika.com/ https://howmuchis1ton.enpatika.com/ https://howmuchisgold.enpatika.com/ Heets Sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort gaziantep escort gümüşhane escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo canlı bahis betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi vbet sportsbet
https://escortnova.com/