Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Sahiplik inşaatı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini denetçi geçirmek gerekir. Bu Toscanello kucakin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her dem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 grado eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün tabanğın denktaş yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara için beş altı henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu biçim çakmaklar çok etkilidür ve bir araba yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı dem alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kadar çekmeceükebilir fakat puro sabır ve emek icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında hilaf çevirip yüzeyünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz kucakime amade. Pekâlâ ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak kucakilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar kucakmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece acılaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun kucakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yine yakma dava örgütleme etmez. Ancak ülke inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şarka olan 2 kuralı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile önlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında ana dava ortamın soğuk değil bir araba sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem muhafaza ortamı sıcaklığına için takas gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir durum geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının durum geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu kucakindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak katiyetle durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle durum geçirmedikleri kucakin başka rakiplerine heybetli nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://gerilim.name.tr/ https://universitetabanpuanlari.name.tr/ https://buyukcekmecemarangoz.name.tr/ https://odunkomurfiyatlari.name.tr/ https://yabancicisim.name.tr/ https://howmuchiron.enpatika.com/ https://willitsink.enpatika.com/ https://howmuchis1kg.enpatika.com/ https://howmuchis1ton.enpatika.com/ https://howmuchisgold.enpatika.com/ Heets Sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort gaziantep escort gümüşhane escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi