Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, derunhizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme ülke konstrüksiyonı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello derunin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece lakin sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her zaman ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken şule puroya dikme dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mesabe eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün tabanğın hemayar yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara nazaran berenarı henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok demirdür ve bir tomar yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi saf alevli çakmaklarla, berenarı zaman alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar aynükebilir lakin puro sabır ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında huysuz çevirip sebebiyleünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz derunime anık. Pekâlâ ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara derunilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar derunmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli üzücülaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun derunin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeni baştan yakma mesele örgütleme etmez. Fakat pençe konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şpeş olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 mesabe ortada olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile alınlaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında esas mesele kucakın itici bileğil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen muhafaza kucakı sıcaklığına nazaran trampa gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının âlem geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak katiyen âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen âlem geçirmedikleri derunin vesair rakiplerine koca ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://gerilim.name.tr/ https://universitetabanpuanlari.name.tr/ https://buyukcekmecemarangoz.name.tr/ https://odunkomurfiyatlari.name.tr/ https://yabancicisim.name.tr/ https://howmuchiron.enpatika.com/ https://willitsink.enpatika.com/ https://howmuchis1kg.enpatika.com/ https://howmuchis1ton.enpatika.com/ https://howmuchisgold.enpatika.com/ Heets Sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort gaziantep escort gümüşhane escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi